Frågor & Svar

Din bostad läggs ut bland alla andra mäklarannonser och ser ut som de. Skillnaden är att både köpare och mäklare kan kontakta dig direkt.

Om du är nöjd med den mäklare som lagt in din MäklarAnnons, kan du låta den mäklaren fullfölja affären. Mäklaren drar då av dina 10.000 kr från sitt arvode. Men en annan mäklare kanske ger dig ett bättre erbjudande, eller har en het köpare? Helt upp till dig. Välj det som gynnar dig bäst.

Du och din köpare bestämmer själva hur affären ska genomföras. Om ni vill, kan vi låta en mäklare sköta kontrakt och tillträde, personligen och på plats. Precis som vanligt. Mäklaren kan då också sköta alla bankkontakter. Likaså hjälpa till med besiktning, energideklaration och försäkring mot dolda fel.

Bakom MäklarAnnons ligger fastighetsmäklaren och entréprenören Lars Eneland som tidigare bland annat skapat banktjänsten “Lånelöfte” och försäkringsbolagens “Bo-Kvar-försäkringar”. MäklarAnnons mäklartjänster utförs från start av Lars Eneland och andra mäklare.

Om du är köpare

Du och säljaren bestämmer själva hur affären ska genomföras. Och med hjälp av vem. Om ni vill, kan vi låta en mäklare sköta kontrakt och tillträde, personligen och på plats. Precis som vanligt. Mäklaren kan då också sköta alla bankkontakter. Likaså hjälpa till med besiktning, energideklaration och försäkring mot dolda fel.

Om du är mäklare

Vi har som mäklare lagt upp mäklarannonsen, men i vårt uppdragsavtal ingår att säljaren inte är bunden till oss, utan kan välja vilken mäklare eller köpare man vill. Du är alltså helt fri att konkurrera om säljaren / uppdraget.

Javisst, vi vill gärna få kontakt med mäklare över hela landet, som vill lägga upp MäklarAnnonser.

Kontakt